Kies de photobooth die bij je stijl past

 

Bij ons vind je een Photobooth die bij je stijl van feest zal passen. Je hebt de keuze uit het “Retro “ of “ Tower” model.

 

Ons "Retro" model is een ovaal houten ontwerp dat een klassiek warme stijl brengt. De “Retro “ bied de uniekste en laatste fototechnologie die momenteel op de markt te vinden is. Zijn gebruiksvriendelijke interface communiceert met de gast via een touchscreen met animatie. Kortweg een mooie stijlvolle Photobooth.

 

Onze "Tower" is een gigantische spiegel van 190cm hoog. Hij is imposant, interactief en uitnodigend voor jong en oud. Door zijn geweldig touchscreen zorgt hij op elk feest voor een "WOW-factor". Hij is niet zomaar een gewone Photobooth. Hij is Next-Level! 
De ingebouwde professionele camera  kan tot 50 gasten in 1 beeld vastleggen en met ons multi-touch scherm kunnen verschillende gasten tegelijk hun foto creatief bewerken.

Waarom een photobooth van PhotoTower?

Onze Photobooths zijn de nieuwste die momenteel op de markt te vinden zijn. Ze zijn uniek in alle opzichten. Een foto voor een photobooth van PhotoTower ontstaat spontaan, terwijl een fysieke fotograaf de spontaniteit wegneemt. Verder zijn er  ontelbare creatieve manieren om je fantasie los te laten.  Je kan emoji's en teksten toevoegen, tekenen op de foto,... Fun en hilarische resultaten tot gevolg.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jonas en Celien. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en eventsector garanderen we dat je samen met je gasten zorgeloos kunt genieten. Wij maken je feest nog onvergetelijker! Door de stijlvolle opstelling, met rode loper, zilveren paaltjes, kisten vol leuke gadgets, is een Photobooth van PhotoTower een meerwaarde voor elk feest. Wij zijn zeer enthousiast om al je feestwensen op maat waar te maken.

Wat bieden we?

- TOTAALEXPERIENCE. Wij zorgen voor alles! 

- Onbeperkt printen.

- Maak gebruik van onze fotobooth gedurende heel de duurtijd van jullie feest
- De gast ontvangt de foto meteen via e-mail
- De foto's worden binnen één seconde afgeprint

- Een fotoprint ontwerp volgens jullie voorkeur (1 maand voor jullie feestdatum nemen we contact met jullie op om de details te bespreken)

- Levering en opstelling/afbraak gebeurt door ons
- Deel via sociale media
- Signeer en bewerk je foto
- Verschillende filters (we can make you look beautiful)
- Technische ondersteuning tijdens event. No stress for you. 
- Interactieve animaties op maat
- Keuze uit verschillende achtergronden/ backdrops 
- ...