Wat is een PhotoTower?

Onze PhotoTower is een gigantische spiegel van 190cm hoog. Hij is imposant, interactief en uitnodigend voor jong en oud. Door zijn geweldig touchscreen zorgt hij op elk feest voor een "WOW-factor". Hij is niet zomaar een gewone photobooth. Hij is Next-Level! 
De ingebouwde professionele camera  kan tot 50 gasten in 1 beeld vastleggen en met ons multi-touch scherm kunnen verschillende gasten tegelijk hun foto creatief bewerken.

Waarom een PhotoTower?

Onze PhotoTower is de nieuwste die momenteel op de markt te vinden is. Hij is uniek in alle opzichten. Een foto voor de Tower ontstaat spontaan, terwijl een fysieke fotograaf de spontaniteit wegneemt. Verder zijn er  ontelbare creatieve manieren om je fantasie los te laten.  Je kan emoji's en teksten toevoegen, tekenen op de foto,... Fun en hilarische resultaten tot gevolg.

Wie zijn wij?

Wij zijn Jonas, Kristof en Celien. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en eventsector garanderen we dat je samen met je gasten zorgeloos kan genieten. Wij maken je feest nog onvergetelijker! Door de stijlvolle opstelling, met rode loper, gouden paaltjes, kisten vol leuke gadgets, is onze PhotoTower een meerwaarde voor elk feest. Wij zijn zeer enthousiast om al je feestwensen op maat waar te maken.

Wat bieden we?

- TOTAALEXPERIENCE
- De gast ontvangt de foto meteen via e-mail
- De foto's worden binnen één seconde afgeprint
- Video opname
- Maak een gepersonaliseerde GIF
- Deel via sociale media
- Signeer en bewerk je foto
- Verschillende filters (we can make you look beautiful)
- On glass games
- Interactieve animaties op maat
- Green key functie
- ...