Reviews

 

Pieter & Sanne:

Hilarische foto's ! Leuk aandenken aan ons feest. Alles vlot en zonder zorgen geregeld door jullie.

 

Kelly:

Bedankt om ons feest zo goed te verzorgen. We hebben jullie al bij vrienden aangeraden.

 

Nora&Bart:

Na lang zoeken en vergelijken tussen photobooths. Blij dat we gekozen hebben voor de "Tower". Prachtige foto's. Mooi aandenken aan ons feest voor onze gasten.

 

Kevin en Michelle:

Onze gasten waren super enthousiast. bedankt voor jullie professioneel werk.We raden het iedereen aan !

 

Jolien en Seppe:

Echt een meerwaarde op ons feest

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Dean & Yirou
een jaar geleden

De photobooth was een groot succes op onze trouw! Makkelijk in gebruik en snelle prints. Goede communicatie, mooie preview van het ontwerp, alles verliep vlekkeloos!

DomInne
2 jaar geleden

Ik wou jullie graag nog even extra bedanken voor jullie diensten de dag na ons feest! De mate van details die verstopt zaten in jullie service was adembenemend! Van de achterliggende beauty and beast dansscene op het scherm, de kleine kersthulst bij onze namen, de layout van de prints voor de afgedrukte foto's... Het heeft echt ons trouwfeest nog extra magischer gemaakt en dat is volledig te danken aan jullie enorme flexibiliteit, snelheid, zorgvuldigheid en transparante communicatie! Het was echt een enorm groot succes waar onze gasten (en wij zelf ook) enorm veel plezier aan hebben gehad. Dus daarom deze mail! Enorm bedankt voor onze fotobooth helden te zijn!

Een hartelijke groet,
Een (licht vermoeide) voldane gelukkige getrouwd koppel

Angela & Koen
2 jaar geleden

Eerlijke, vriendelijke en snelle communicatie met Kristof. Prachtige inkleding van fotobooth in samenspraak met ons. Wij kozen de retro booth en dat was een groot succes... De fotobooth heeft geen minuut stilgestaan en onze gasten waren razendenthousiast. Ook nog eens kwalitatieve foto's! Grote fan hier!!!!

Cindy & Bart
2 jaar geleden

Het was een enorm succes op onze trouwfuif ! Super leuke foto's als aandenken en als bedanking. Zeer goede kwaliteit van de foto's ! Leuke gadgets en heel fijn dat jullie het aankleden.

Wendy
3 jaar geleden

Afgelopen september enorm genoten van de zotte foto's en iedereen was zeer enthousiast over het kunnen van het topmateriaal. Zeker en vast aan te raden.

Sofie Michiels
3 jaar geleden

Beste, wij trouwen dit najaar en zoeken nog een photobooth.
Graag ontvingen we een offerte.
Mvg Sofie en Bram

Michiel & Evelien
3 jaar geleden

Bedankt voor jullie leuke bijdrage aan ons feest. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd ! Super toffe booth !

Lisse
3 jaar geleden

We vonden de phototower echt een hele leuke aanvulling op het feest. Ook de inkleding was dik in orde. En zoals jullie zagen hebben ook de gasten er van genoten